Ondernemers-KRACHT

Jouw persoonlijke weg als ondernemer,
in verbinding met anderen.

Voor wie is het?

Ben jij ondernemer/ZZP-er? startend of al even onderweg? Heb je zicht op jouw weg als ondernemer, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling? Als je een eigen bedrijf hebt, weet je dat jij het middelpunt bent. Hoe beter je jezelf kent en groeit als persoon, hoe meer er mogelijk is in dat wat jij brengt. In dit ondernemerstraject ga je - samen met andere ondernemers - ontdekken hoe jouw weg als ondernemer loopt. Samen zetten we in op persoonlijke ontwikkeling, visie, netwerken en het delen van elkaars ervaringen. En dat met veel plezier en toewijding van de groep en mij als trainer/begeleider. Zo versterken we ieders eigen ondernemerskracht en brengen we ze samen.

 

Wat houdt het in?

In dit jaartraject werk jij als ondernemer aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ontdekt hoe jouw ondernemers weg loopt en werkt richting je droomdoel! Samen met andere ondernemers is dit de start van een ondernemersgroep met verschillende bijeenkomsten. Hierin zet jij jouw droom om in doelen en je gaat samen op weg naar wat jij als ondernemer wilt bereiken. Met oefeningen kijk je je belemmeringen en patronen aan en je behaalt succesvolle persoonlijke groei. Er is focus op je droomdoel, de weg er naartoe en wat je onderweg nodig hebt. Je ondersteunt en inspireert elkaar.

 

Tijdens iedere bijeenkomst zetten we een ondernemer in het zonnetje. Je krijgt individueel aandacht voor jouw vraagstuk: zowel in de groep, in persoonlijke gesprekken met mij en met je eigen buddy. Je ontvangt feedback en ondersteuning en middels een persoonlijke brainstorm veel nieuwe ideeën en invalshoeken. Ook krijg je tools om dit om te zetten in concrete handvaten om mee aan de slag te gaan.

 

Wanneer?

Startmoment in 2022 is maandag 19 september 
van 19.30 t/m 21.30 uur. De overige 9 data voor de bijeenkomsten spreken we in overleg af.

 

Aanmelden

Meld je hier aan voor de Ondernemers-KRACHT groep van september. Heb je vragen of wil je graag kennismaken? Ook dat is mogelijk!

Gerdien begeleidt de ondernemerskracht avonden waar ik als ondernemer aan deelneem. De avonden zijn vol inspiratie. Door verrassende oefeningen zet Gerdien je op een andere manier aan het denken. Op die manier ontstaan er mooie en nieuwe ideeën. Het geeft focus op de doelen voor mijn bedrijf en de weg er naar toe. Dit door samen te sparren met andere onderneemsters en door de oefeningen die we doen.” Simone – Bureau Simoon

 

Betaling

Het bedrag voor de ondernemerskracht-jaartraject kan in 1 of 2 termijnen worden betaald. Als je kiest voor 2 termijnen, wordt het bedrag verdeeld over 2 boekjaren: 2022 en 2023.

 

Als je je met z’n tweeën aanmeldt voor het ondernemerskracht-jaartraject, krijg je allebei €50,- korting! Dit geldt ook als één persoon zich al aangemeld heeft en een 2e persoon aandraagt.

 

Bijdrage en motivatie van Gerdien?

Mijn weg als persoon en als ondernemer is een hobbelige weg. Zowel hele mooie, waardevolle hoogtepunten als hobbels en pittige levenslessen onderweg. Dit fascineert me en het voelt als mijn missie om anderen op hun weg te ondersteunen. Naast het ontdekken van je eigen weg, geloof ik in de kracht om je weg te delen met anderen. De verbinding, het begrip en de inspiratie van elkaar maakt je eigen weg kleurrijker.

 

Zelf ben ik voor de 2e keer ondernemer. Naast mezelf steeds een beetje beter leren kennen, had ik behoefte aan contact met andere ondernemers. Als collega's te werken, te sparren en te delen waar je staat. Samen met de wil om een netwerk te creëren voor ondernemers maakte de start van de huidige ondernemersgroep in Vianen. En het werk! De groei, samenwerking en voldoening die iedere ondernemer hieruit haalt, wil ik graag meer ondernemers laten ervaren. Ik geloof in deze unieke combinatie van het ontdekken van jouw ondernemersweg en de kracht van een verbindende ondernemersgroep. Daarnaast kun je rekenen op mijn aandacht, verbinding en vertrouwen in de stappen die jij als ondernemer en als persoon maakt.

 

Ik kan Gerdien van harte aanbevelen! Ze weet waar ze het over heeft en met haar enthousiasme krijgt ze elke groep mee. Ze komt met leuke, afwisselende oefeningen waardoor je zelf steeds nieuwe inzichten krijgt.” Laura – Groen&Bloei

 

Kennis maken met mij en mijn werkstijl?

 

Dat kan! Lijkt me leuk om jou te leren kennen en om je te laten zien hoe mijn aanpak is. De ‘Ontmoeten & inspireren voor ondernemers/ ZZP-ers’ is hiervoor bedoeld. Als je ondernemer bent, kun je gratis meedoen. We maken met elkaar kennis en doen een aantal oefeningen, in dezelfde setting als de Ondernemerskracht. Je leert andere ondernemers, mij en mijn werkwijze kennen en gaat met meer zelfkennis naar huis. Op een leuke, laagdrempelige manier!


Welke onderwerpen zitten er in het traject?

Tijdens dit ondernemerstraject komen er een aantal onderwerpen aan bod. Allemaal te maken met jouw weg als ondernemer, gericht op persoonlijke ontwikkeling. 

 

Weet jij als ondernemer/ZZP-er welke richting je op gaat? Of laat je je leiden door de waan van de dag? Dat laatste herkennen we allemaal. En als je blij wordt van je werk is dat natuurlijk prima. Voor een tijdje. Want stilstaan bij je richting helpt je keuzes maken. Het helpt je zien waar je nu staat en welke (kleine) stapjes er nog te nemen zijn. In dit ondernemerstraject starten we met het kijken naar jouw droomdoel. Welke richting wil jij op met je onderneming? Tijdens verschillende momenten kijken we naar waar jij naartoe onderweg gaat en welke mooie stappen je tussendoor maakt.

 

Als je onderweg bent naar jouw droomdoel, kom je onderweg ook hobbels tegen. Voor de één zijn dat kleine hobbels, voor de ander wat groter. De belangrijkste vraag is, wat doen deze hobbels met jou? Hoe ga je hier mee om? Ga je het liefst met een grote boog om je hobbels heen, laat je je er door tegenhouden of ga je kijken of je ze aan kan gaan. Of misschien doe je alsof ze er niet zijn. Allemaal mogelijke manieren om met je hobbels om te gaan. En hoe fijn om die van jezelf te gaan herkennen...

 

Heb je door welke gedachten en gevoelens voor jou helpend zijn? Welke betoverend werken als je er bewust van bent? Naast helpende gedachten heb je ook gedachten en gevoelens die belemmerend werken. Beide kanten brengen we in kaart. Om bewust te worden wat er in je omgaat en hoe dit jouw gedrag beïnvloed. Hoe bewuster je hiervan wordt, hoe meer je zelf kan bepalen wat je ermee wilt. 

 

Waarden zijn de dingen die voor jou als persoon belangrijk zijn. De woorden die jij met je meeneemt in alles wat je doet. Door middel van de ACT-matrix breng je in kaart wat de dingen zijn waar je naartoe wilt werken. Het gaat om wat je hiervoor doet en de dingen die je probeert te vermijden. Met behulp van de matrix kijken we zowel naar jouw binnenwereld als jouw buitenwereld. Zowel in wat je wel doet als wat je wil vermijden, komen je waarden naar boven.

 

Wat zijn jouw patronen? We hebben ze allemaal. En keer op keer betrap je jezelf op hetzelfde patronen. Soms werken ze goed voor je. Maar vaak heb je jezelf patronen aangeleerd die niet helpend zijn. Door je bewust te worden van de stappen die je langsgaat in je patroon, kun je bewust kiezen om het de volgende keer anders te doen. In kleine stappen verander je daarmee je gedrag, en ook de uitkomst ervan.