Hoi, ik ben Gerdien van Windkracht G.
Sinds 3 jaar woon ik samen met mijn gezin met veel plezier in Vianen.

Als trainer / procesbegeleider / coach ondersteun ik met name teams in organisaties en ondernemers. Ik maak gebruik van interactieve / creatieve werkvormen die naast openheid en diepgang ook veel plezier genereren. Wat mij kenmerkt in mijn aanpak is: nieuwsgierig, humor, verbinding en creativiteit.

Mijn missie is om mensen en teams te begeleiden in het naar jezelf durven kijken en te zien wat voor moois jij jezelf en anderen te bieden hebt. Hoe fijn is het als een ieder met minder oordeel en meer zelfkennis elkaar de ruimte kan geven. Om van en met elkaar te leren, elkaars kwaliteiten te benutten en meer onderling begrip te krijgen. De ervaring leert dat ik een veilige en vertrouwde sfeer creëer, waarin deelnemers zich open durven stellen en verder durven kijken. Naar zichzelf en de toekomst.

Als klein meisje was ik al graag onder de mensen. In de tijd dat ik ging kiezen welke studie ik wilde gaan doen, was één van de voorwaarden dat het iets met mensen mocht zijn. Tijdens mijn studie en daarna verzamelde ik verschillende groepen mensen om me heen. Die dynamiek die er in elke groep was, fascineerde mij. Toen ik jaren daarna vanuit mijn eigen bedrijf high tea workshops organiseerde voor o.a. bedrijfsuitjes, begon ik me af te vragen wat ik met deze dynamiek kon doen. Ik vond het zo mooi om te zien dat er in elke groep andere dingen gebeurden en was benieuwd of de deelnemers dat zelf ook doorhadden. Ik kreeg de wil om meer te kunnen doen met wat er in de groep ontstond. Dat wat ik zag gebeuren tijdens het koken in de workshop kon omzetten in inzicht in de dagelijkse praktijk van het team. Tegelijkertijd kreeg ik als ondernemer de behoefte aan collega-ondernemers om mee te sparren en elkaar te ondersteunen in de dromen die je hebt als ondernemer. Ik ben dan ook zo blij dat ik onderweg op mijn pad heb gekozen om de opleiding tot trainer te doen, waarin ik handvatten heb gekregen om mijn bijdrage voor zowel voor teams als ondernemers concreet te maken.

“Gerdien is een ontzettend enthousiaste en gedreven vrouw, die precies mijn gedachten weet te verwoorden. Heel prettig om met haar te mogen samenwerken!” Annemarie – BijAnne