Over mij

Met mijn kennis en expertise sta ik klaar om met jou op ontdekkingsreis te gaan.

Ik ben Gerdien, het gezicht van Windkracht G. Ik faciliteer verandering bij individuen en teams met een praktische en verdiepende insteek, op werk gerelateerde vraagstukken. Dit doe ik vanuit verschillende rollen (facilitator, procesbegeleider, trainer en coach). In mijn sessies maak ik gebruik van interactieve/creatieve werkvormen die laagdrempelig zijn en naast openheid en diepgang ook veel plezier genereren. Daarin bied ik een combinatie van een ervaringsgerichte aanpak met reflecteren op dat wat er (nodig) is. De ervaring leert dat ik een veilige en vertrouwde sfeer creëer, waarin deelnemers zich open durven stellen en verder durven kijken. Naar zichzelf en de toekomst.

 

Ik ben enorm fan van Human Design. Deze methode geeft handvatten hoe jouw flow van nature werkt. Hiermee start je je eigen experiment met ontdekken van jouw natuurlijk kracht en die van anderen. Ik pas Human Design op een praktische manier toe tijdens workshops, trainingen en coaching. Als emotionele generator met 2/4 profiel draag ik graag bij aan jouw/jullie experiment!

 

Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Klik hier voor mijn aanbod.


Wat mij kenmerkt in mijn aanpak

Creativiteit

Verbinding

Rake vragen

Enthousiasme

Maatwerk


Als klein meisje was ik al graag onder de mensen. In de tijd dat ik ging kiezen welke studie ik wilde gaan doen, was één van de voorwaarden dat het iets met mensen mocht zijn. Tijdens mijn studie en daarna verzamelde ik verschillende groepen mensen om me heen. Die dynamiek die er in elke groep was, fascineerde mij. Toen ik jaren daarna vanuit mijn eigen bedrijf high tea workshops organiseerde voor o.a. bedrijfsuitjes, begon ik me af te vragen wat ik met deze dynamiek kon doen.

 

Ik vond het zo mooi om te zien dat er in elke groep andere dingen gebeurden en was benieuwd of de deelnemers dat zelf ook doorhadden. Ik kreeg de wil om meer te kunnen doen met wat er in de groep ontstond. Dat wat ik zag gebeuren tijdens het koken in de workshop kon omzetten in inzicht in de dagelijkse praktijk van het team. Dat maakte dat ik na jaren te hebben gewerkt in marketing en communicatie me heb omgeschoold tot trainer en coach. Ik ben in het diep gesprongen om te gaan voor datgene waar ik echt blij van werd. In mijn werk maak ik gebruik van doelgerichte werkvormen, oplossingsgericht coachen en brainstormtechnieken. Methodes die ik toepas zijn DISC en Human Design.


“Gerdien is een ontzettend enthousiaste en gedreven vrouw, die precies mijn gedachten weet te verwoorden. Heel prettig om met haar te mogen samenwerken!” Annemarie – BijAnne


Vragen of kennismaking plannen?

Lijkt het je leuk om kennis te maken, weer eens in contact te komen of een idee te bespreken? Laat het me weten! Ik maak graag tijd voor jou. Dit kan een half uurtje online of wat langer live met een kop koffie/thee erbij.