Mijn aanbod

Groei als persoon, met je team of in je organisatie.

Vanuit Windkracht G begeleid ik jou in hun persoonlijke ontwikkeling en jouw team en organisatie in samenwerking en groepsdynamiek. Dit doe ik door middel van mijn creativiteit, verbinding en nieuwsgierigheid. Daarin bied ik een combinatie van een ervaringsgerichte aanpak met reflecteren op dat wat er (nodig) is. De ervaring leert dat ik een veilige en vertrouwde sfeer creëer, waarin individuen en teams zich open durven stellen en verder durven kijken. Naar zichzelf en de toekomst.

 

Mijn rol kan in de vorm van training, (team)sessies/bijeenkomsten, procesbegeleiding of coaching. Met als doel om zelf of samen weer in beweging te komen en stappen vooruit te komen. Door het bevorderen van zelfbewustzijn, werkplezier en productiviteit. Organisaties merken effectievere communicatie, samenwerking en een positieve werkomgeving.


Hoe kun je met me werken?

Individueel aanbod

Van hard werken naar werkplezier.
Vind jouw eigen koers.

Ontdek wie jij bent, wat bij jou past en welke kleine of grote keuzes jij wilt maken. Wat maakt jou uniek?


Aanbod voor teams en organisaties

Samen groeien we sterker. individuele
talenten omzetten in collectieve kracht.

Aandacht voor persoonlijke groei, teamdynamiek, betere communicatie en onderlinge betrokkenheid. Of het nu gaat om één enkele sessie of een traject met meerdere sessies  ik sta klaar voor jullie.