Human Design en de kleine groep

Ervaren, begrijpen en toepassen.
Doe jij mee?

Ben jij bekend met Human Design en wil je graag leren over hoe dit werkt in een kleine groep? Kom dan meedoen met deze workshop van Linde Geenen en mij. We bieden een unieke combinatie tussen een interactieve livedag met een online terugkomsessie. We gaan aan de slag met het begrijpen hoe jij en anderen om je heen functioneren in een kleine groep. Bijvoorbeeld:

✨ jij & je gezin
✨ jij & je collega's
✨ jij & je vriendinnen
✨ jij & het coachen/begeleiden van groepen/teams


Hoe werkt Human Design in een kleine groep?

Wanneer je kijkt naar een kleine groep, dan hebben we het in Human Design-taal over de penta. Een penta is een specifiek stuk in je chart wat gaat over hoe jouw energie stroomt in een kleine groep (van 3-5 personen). Of je comfortabel bent in een kleine groep of niet en of je je gezien voelt (of niet). In een Penta, krijgt elke persoon een speciale rol gebaseerd op hun unieke energie volgens hun Human Design-chart. En als je begrijpt hoe die rollen samenkomen, dan kan de groep veel soepeler werken. Het is als een puzzel waarbij elk stukje perfect in elkaar past. En het mooie is dat als alles goed op zijn plek valt, mensen zich echt gewaardeerd en op hun gemak voelen in hun interacties met anderen.


Wat gaan we doen?

Tijdens de livedag ga je in een oefening ervaren hoe de energie in de kleine groep (penta) werkt of niet… Want als de energie er niet is, dan merk je dat meteen. Dan aan de slag met theorie om vanuit daar te begrijpen wat er in de oefening gebeurde. Als laatste ga je jouw eigen groep analyseren. Hoe stroomt het in je team, je vriendengroep of in je gezin?
Na de livedag volgt er een online terugkomsessie. We delen wat we hebben ervaren en er is ruimte om al je vragen te stellen. Dus niet alleen een leerzame dag, maar dan aan de slag in jouw eigen praktijk.


Wil je weten of deze workshop past bij jou? Heb je een vraag of wil je kennismaken met Linde of mij? Laat het hier weten!


Trainers

Ik geef training/coaching, onder andere aan teams en zet Human Design in op basis van de informatie uit individuele charts. Omdat ik weet en ervaar dat groepsdynamiek erg bepalend kan zijn voor hoe iemand functioneert en zich voelt, wil ik de penta van Human Design leren toepassen. Naast de theorie over de penta, wil ik het leren doorgronden; zien, voelen en ervaren. Zodat ik het in de praktijk kan toepassen in teams waar ik mee werk, maar ook in mijn eigen gezin. Want ook hierin valt er voor mij nog wat te leren ;-)  

Geen twijfel: Linde is degene waar ik graag van wil leren en de aangewezen trainer voor deze workshop. Linde past Human Design en de penta veel toe in haar werk en heeft veel kennis en ervaring hierin.

 

Linde: "Ik werk met directeuren en managers, meestal in langdurige trajecten. Ze komen om de paar maanden langs,
vaak omdat er iets is gebeurd en ze dat met mij willen bespreken. Bij elk gesprek pak ik de Human Design
chart erbij, want deze geeft altijd handvatten of inzicht."


Bonus: online terugkomsessie!

We willen dat je echt aan de slag kunt met alles wat je leert tijdens de live dag. De terugkomsessie is een korte herhaling & biedt de mogelijkheid om ervaringen te delen en vragen te stellen. Dus niet alleen een leerzame dag, maar aan de slag in de praktijk!


Locatie

We hebben een hele fijne locatie gevonden in het midden van het land! Het ligt vlak onder Utrecht.

 

De schuur van Scherpenzeel is echt een prachtige locatie. Bij lekker weer lunchen we in de zon, met uitzicht op de polder ☀️🌾. De locatie is goed bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Ben je benieuwd naar meer informatie over de locatie: Neem een kijkje op het instagram account van Schuur van Scherpenzeel.


Praktische informatie

Datum: live workshop op vrijdag 7 juni 2024 + een online terugkomsessie (datum volgt later)
Tijd: van 10.00 uur t/m 16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur)
Aantal: circa 8-12 personen
Locatie: Schuur van Scherpenzeel, Vianen
Investering: €300,- excl BTW


Wil je je aanmelden? Vul hieronder je naam en emailadres in.