Teamsessies

Ben jij toe aan een inspirerende teamsessie?

 

Ik ondersteun teams met sessies gericht op samenwerking en groepsdynamiek. In deze sessies focussen we op een onderwerp wat voor jullie belangrijk is. Dat kan een proces, werkgroep of team zijn. Ik neem mijn frisse, creatieve verbindende energie mee om samen met jullie te doen wat nodig is. De focus ligt op wat er al aanwezig is, het zien en versterken van ieders eigen kwaliteiten en inbreng binnen een team en voor ieder individu.

 

In een teamsessie maak ik gebruik van verschillende werkvormen, passend bij de vraag die er is. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn groepsdynamiek, brainstormen, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. 

 

"Gerdien heeft samen met een collega teamcoaching en begeleiding opgepakt bij een 5 tal teams in de verpleeghuissector. Daarnaast heeft Gerdien een aantal medewerkers en team leidinggevenden persoonlijk gecoacht. Gerdien heeft dit alles echt heel goed opgepakt en vormgegeven. Met haar laagdrempelige benadering en creativiteit heeft zij kans gezien mensen in beweging te krijgen die al een tijdje stilstonden. Team leidinggevenden hebben handvatten gekregen om hun teams te benaderen om mensen in beweging te krijgen. Gerdien heeft snel inzicht in situaties en inzicht wat mensen beweegt, zij wint snel het vertrouwen van mensen en kan daardoor doordringen tot de kern van wat nodig is om mensen in beweging te krijgen. Voor mijzelf is Gerdien een enorme hulp geweest bij het analyseren van diverse processen en ook bij het structureren van werk zodat eea weer overzichtelijk en duidelijk werd. Voor teams en voor leidinggevenden is Gerdien echt de persoon die je verder kan helpen!" 
Marjan Wondergem - Zorgcirkel/Molentocht