Verjaardagsfeestje

Jaaa! Doe je gezellig mee met mijn verjaardagsfeestje? Hoe leuk om het leven te vieren, te beginnen met je eigen verjaardag. Wist je dat het moment dat jij geboren bent, heel veel informatie geeft? Je hebt als cadeau een blauwdruk meegekregen, jouw eigen handleiding. Aan de hand van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats, kun je jouw eigen Human Design chart downloaden. Vanaf daar begint de reis. De reis van ontdekken waarom jij de dingen doet die je doet. Wat jou energie geeft en wat niet. Hoe jij van nature in je kracht staat.

 

Ik werk heel graag met Human Design. Als generator merk ik hoe enthousiast ik hiervan wordt (de mensen om me heen bevestigen dit 😜). Het heeft mij concrete handvaten gegeven om persoonlijk verder te kunnen ontwikkelen. Dit gun ik iedereen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Vandaar dit cadeautje! Van mij, voor jou. 

 

Aan de hand van Human Design en je verjaardag vertel ik je graag een deel van jouw Human Design. Dit kunnen jouw superpowers zijn (die horen bij jouw type), iets over hoe jij doet wat jij doet of een ander onderdeel. Heb je specifiek een vraag waar je graag iets van wilt weten aan de hand van jouw Human Design? Geef het aan in onderstaande formulier, ik duik in jouw Human Design en vertel je er graag meer over.

 

Om je de juiste informatie te kunnen geven, heb ik de datum, tijd en plaats nodig van jouw geboorte. Deze info kun je navragen of bekijken op je geboortekaartje. Wanneer je onderstaande invult, krijg je van mij een persoonlijke reactie over jouw Human Design via de mail.