Human Design

Jouw persoonlijke handleiding

Ik wil jou helpen om jezelf, aan de hand van Human Design, beter te leren begrijpen. Handvatten om te leren hoe jouw flow werkt en waar jij blij van wordt. Het geeft inzicht in wat voor jouw goed werkt en waar je mogelijke valkuilen liggen. En ook om te leren hoe dit voor anderen werkt. Iedereen heeft een unieke combinatie van de elementen die je binnen Human Design kan ontdekken.

 

Toen ik Human Design leerde kennen, was ik in eerste instantie wat sceptisch. Ik had verschillende informatie opgezocht over mijn bodygraph en mijn type en legde het weer naast me neer. In de dagen daarop merkte ik hoeveel kwartjes er vielen door deze informatie. Ik ontdekte dat ik dingen voor elkaar probeerde te krijgen, wat mij veel energie kostte. En dat de dingen die voor mij te gemakkelijk leken, eigenlijk juist de bedoeling waren om te volgen. Ik leerde wat voor mij werkt in het maken van beslissingen, en welke thema's er bij mij nog wel eens de kop op steken.

Wil jij jouw Human Design ook leren kennen? Ik help je graag met de informatie die hierover is en hoe je kan experimenten met jouw design. Het begint bij het leren kennen van je type, strategie en autoriteit. We maken uitstapjes naar de andere elementen binnen Human Design, wanneer dit meer inzicht voor jou geeft. En dan.... ermee gaan spelen. Hoe werkt dit voor jou? Hoe kun je de theorie omzetten naar de praktijk? Wat wil jij anders aanpakken, in lijn met jouw unieke energie? Ervaar wat voor jou het verschil maakt!

Gerdien weet linkjes te maken tussen hetgeen je zegt, te toetsen of dit ook klopt en je nieuwe inzichten te geven op basis van een heel mooi model. Geen zweverig gesprek, maar wel met de benodigde feeling aldaar! Het is gemakkelijk in gesprek te gaan en te zijn met Gerdien, ze geeft je direct het vertrouwen je jezelf te kunnen zijn en weet met een lach en een traan een bijzonder mooi gesprek te leiden. Human design is voor mij een wijze waar ik na 1 gesprek nog niet klaar mee lijk te zijn. Er voelt alsof er nog meer te leren valt. En, hoe fijn is het dat ik hier mee aan de slag kan met Gerdien en met het naslagwerk dat ze me gegeven heeft!" 
Elizabeth - Cash Coach

Ontdek de kracht van jouw Human Design

 

Human Design sessie:

In een 1-op-1 coachingsgesprek (van ca. 1 uur) gaan we in op jouw Human Design. Dit doen we aan de hand van jouw Human Design chart. Ik neem je mee in de informatie die er is binnen Human Design. We hebben aandacht voor wat jij belangrijk vindt en gaan in op hoe dit voor jou werkt. Het gesprek kan zowel live als online gepland worden. Na het gesprek ontvang je van mij de besproken thema's in een presentatie.

Investering: €150,-

 

Human Design experiment:

Ik geloof in de kracht van spelen, te experimenteren met dat wat je ontdekt. Welke elementen van jouw Human Design spreken jou aan om mee aan de slag te gaan? We gaan samen op ontdekking naar jouw kracht en flow met behulp van Human Design en hoe je dit in je dagelijkse leven kan integreren. We spreken 3x af voor een 1-op-1 gesprek (van ca 1 uur), dit kan zowel live als online. In deze gesprekken gaan we dieper in op de verschillende elementen van Human Design, kijken we naar waar je mee wilt experimenteren en ontdek je hoe het werkelijk voor jou werkt. Ook hier ontvang je na elke gesprek de besproken thema's in een presentatie.

Investering: €395,-

Human Design workshop:

Ben je met een groep en wil je met elkaar de basis van Human Design ontdekken? Dat kan! Het is heel tof om zowel je eigen Human Design te leren, als die van anderen. We gaan in op hoe ieders flow werkt, waar overeenkomsten liggen en ook verschillen. Hoe je zelf en anderen in elkaar zitten en hoe je kunt samenwerken op basis van je Human Design.

  • Basisworkshop (3 uur): we gaan in op de basis elementen van Human Design, zoals je type, strategie, autoriteit en profiel
  • Verdiepingsworkshop (1 dag): naast de basis elementen, kunnen we de verdieping in met de centra en definitie
  • Groeps-experiment (3 dagdelen): naast het ontdekken van de basiselementen gaan we aan de slag met Human Design als experiment. Met de groep gaan we interactief op ontdekking wat Human Design jou brengt en hoe het voor je werkt. 

Wil je een workshop boeken? Laat het me weten en ik maak een offerte op maat.