Teamsessies

Ben jij toe aan een inspirerende teamsessie?

 

Met verschillende werkvormen aan de slag met het thema wat voor jullie belangrijk is. Dat kan een proces, werkgroep of team zijn. Wat is er nodig om een stap verder te maken?

 

TeamKRACHT

Over kracht, kwaliteiten en waar je voor staat.
Van jou, je collega's en je team.

 

De oplossing zit vaak al in de groep, de kunst is om vanuit een waarderende en veilige setting de teamleden hun eigenaarschap te laten ervaren. Wanneer je als team ervaart waar de kracht ligt en welke factoren hierop van invloed zijn, kan dit ingezet worden richting een sterker team.

 

In teams ondersteun ik op het gebied van samenwerking, effectief communiceren en het zien van elkaars talenten. Mijn missie is om mensen en teams te begeleiden in het naar jezelf durven kijken en te zien wat voor moois jij jezelf en anderen te bieden hebt. Hoe fijn is het als een ieder met minder oordeel en meer zelfkennis elkaar de ruimte kan geven. Om van en met elkaar te leren, het benutten van elkaars kwaliteiten en te bouwen aan een fijnere samenwerking. Daar geloof ik in. Hiervoor zet ik graag mijn kernwaarden gelijkheid, leergierigheid en verbinding in.